p. 0408335000
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

EU:n tietosuoja-asetuksen ja henkilötietolain mukainen rekisteriseloste

 

1. Rekisterinpitäjä:

Särkänlaita Oy

Holvastintie 6

36240 Kangasala

 

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa:

Anne Ojala

p. 040 833 5000

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

3. Rekisterin nimi:

Särkänlaita Oy:n asiakasrekisteri

 

4. Henkilötietojen / rekisterin käyttötarkoitus:

Asiakasrekisterin tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyvissä tarkoituksissa sekä mahdollinen rekisterinpitäjän oman mainonnan tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palveluiden kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

 

5. Rekisterin tietosisältö

Nimi

Osoite

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Yritys ja henkilön asema yrityksessä

Yrityksen osoitetiedot

 

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet:

Asiakkaan tiedot kirjataan Särkänlaita Oy:n asiakastietojärjestelmään, kun henkilö tai yritys tulee Särkänlaita Oy:n asiakkaaksi.

 

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset:

Tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

 

8. Rekisterin suojauksen periaate:

Yrityksen omaan tietojärjestelmään tallennetut tiedot on suojattu käyttöoikeuksilla sekä laitteiden suojauksella. Vain yrityksen avainhenkilöillä on pääsy asiakasrekisteriin.

 

9. Tarkastusoikeus:

Asiakas voi tarkistaa rekisteriin merkityt tietonsa ja pyytää ylläpitäjää korjaamaan tietojaan tai postamaan tietonsa rekisteristä ottamalla yhteyttä Särkänlaita Oy:n asiakaspalveluun: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.